Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské horní skříňky
Vyhovující
Mam 4 tyto skrinky jiz nekolik let. Idealni na koreni, par sklenicek na dekoraci a lehci veci. Nezvladnou velkou zatez, musi se pak predelat uchyty ke zdi. Vzhledove hezke, prakticke na udrzbu. Uchyty nutno po case vymenit, vlivem pouzivani sleze svrchni vrstva.
Mrzelo mne, že k závěsnému nábytku výrobce nedodal plíšky pro zavěšení na zeď. Jinak systém pro zavěšení s výškovým a hloubkovým seřízením je součástí dodávky (za to plusy).
- bytelna potravinova skrinka
bytelna skrinka
- Kvalitní, rychlost dodání
Nemůžu hodnotit protože skříňku ještě nemám.
cena odpovídá kvalitě
Velmi pěkné, snadné sestavení, kvalitní práce.
I přes drobnou chybu při objednávání jsem s produktem vcelku spokojená, ale nedostatky má. Lepidlo kolem skel nelze odstranit, sklo mělo být čiré, ale je spíše mléčné. Některé předpřipravené otvory pro šroubky neseděly.
Nekompletní dodávka - ve dvířkách nebyly předvrtány otvory pro uchycení dveřních pantů, 2ks dveřních pantů
scházely - bylo nutné je dokoupit a předvrtat jejich uchycení. Chyba výstupní kontroly výrobce, nikoliv obchodu.
Dokupovali jsme skříňku ke stávající kuchyňské lince. Kvalita je solidní. Zatím spokojenost.
- pěkné
V létě jsem kupoval celou kuch. sestavu a nyní jsem ji rozšířil o další skříňky.Přesvědčil jsem se,že se dá koupit krásná kuchyně za nízkou cenu.
- Celkem dobrá kvalita.
Zatím nepoužívané/rekonstrukce.
pěkná,kvalitní
Kvalitní skříňka, výběr otvírání na pravou i levou stranu. Možnost různých rozměrů. Poměr kvalita/cena.
kvyalita ai provedení odpovídá ceně
+ kvalita odpovídá ceně,spokojenost
Zobrazuji 321 - 340 ze 436 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...22 Další »