Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské horní skříňky
- Snadná montáž.
Produkt sám o sobě kvalitní. Přiložené hmoždinky a šrouby použijte pouze v případě, že vás baví vyvrtávat urvané hlavy šroubů!
- Skvělá kuchyně
Teď jsem jen dokupovala dvě skriňky a dostala jsem matné úchytky. Při nákupu před 3roky byly lesklé. Takže jsem zklamaná, že budu muset dokupovat úchytky.
Velká výhoda že májí výběr ze spousty rozměrů, dá se skvěle kombinovat. A vše si na eshopu uděláte sami barvu korpusu, dvířek,se sklem nebo bez..Je to super .
pozdě dodáno
- Montáž do spodní desky horních skříněk
- Krásná linka
- Velká variabilita skříněk
- Možnost dokoupit vše samostatně
- Poměr cena a kvalita
- Snadná montáž
- Doporučený dřez k této lince se opravdu špatně montuje
K lince jsme dokupovali i samostatné skříňky a se vším jsme spokojení. Linka je vzhledově pěkná, pevná, snadno se montovala. Jedinou výtkou je doporučený dřez k lince - dřez jako takový je velmi pěkný a prostorný, vejde se nám do něj i pekáč, ale jeho montáž byla opravdu šílená. Dodaný materiál na uchycení dřezu k lince není zrovna chytře vymyšlený - dřez nešlo uchytit napevno, neustále se posouval, spojky vypadávali atd. Nakonec jsme ho museli přichytit po svém.
Skříňkz již smontované a naprosto v pořádku,
vhodný doplněk
Polské zboží, za málo peněz obyčejný nábytek, v dodávce nic nechybělo, montáž podle návodu v pohodě
- jenom jedná police
- pěkné a levné
Skříňka není kompletní, panty na zavírání dveří každý jiný chybí zarážky na police.
Drží dohromady, nic nechybělo . . .
Velice kvalitní výborná cena
Zobrazuji 141 - 160 ze 437 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...22 Další »